Uzak masaüstü bağlantı beyinlerinden bu ithamı yedik .. Lakin ana sitemiz hep varlığını korudu 5 yıl boyunca.. Bunun kapanış nedeni özel nedenler'dir belki'de.. Çünkü hava olsun diye demiyorum gerçekten marka değeri oluştu ama o isimde alan adı forummeskeni' bence forum olmasına rağmen forum sitesi olarak yakışmıyordu.. Ben küstüm arkadaşlar.. Forummeskeni.com sitesine giren arkadaşlar tema değişiminden sonra girmeyince ben kendi yerim mekanım için diyorum samimiyetsizlik hissettim.. Benim asıl sloganım ortam şahane gerisi bahane'dir.. Forum okulu sitesinin kapanma nedeni alan adı yani domain' ödemesinin askıda kalması.. Banka askıda bıraktı isim tescil paneli ödeme yapılamıyor şeklinde spam yemiş gibi beni günlerce uğraştırdı.. Param var mı kardeşim var neden alamıyorum? Anlata'bildim mi? Ben o tür şeylerin uğraşında yorganı bırak pireyi bahane edip hayatımı bile değiştiririm bu'da benim kişiliğimdir.. Karar verdik eşimle dedim ben devam ettirmeyeceğim.. Tabi detay yazmıyorum karar sonucunu buraya yansıtıyorum.. Öyle mi hayatım @Destina öyle tamam.. Diyerek bütün xenforo ve alan adlarını sildim.. Yedek bile almadım eklenti bile tutmuyorum elimde eskiye dair hiç bir'şey yok hatıra olsun bilmem ne olsun o'da yok .. Forummeskeni alan adını satmayı düşündüm elimden atayım çıkarayım diye.. Manyak bir trafik potansiyeli var işi bilen anlayan zaten değerini bilir satmadım satamadım.. Ama sat bana diyen olursada veririm gibime geliyor çünkü forumnesli'de düşecek onuda düşüreceğim.. Forummeskeni sadece ayrı bir yerde.. Forumtagram meselesine gelince.. Açmayacaktık xenforo' Mybb düşünmüştük kurdum ben mybb' destek sitesinde bir ihtiyacımdan dolayı bir'şey sordum.. Sorduğum soruyu onlara ben çözdüm koydum konuya .. Yani 6 yıl önce denemiştim 6 yıl önceside mybb aynı ilerlememiş sürüm adı altında sadece numara atmış.. Sonra forumtagram bu benim uzun zamandır aklımdaydı ama almıyordum bekledim baktım bekledim baktım lan dedim alayım bir Wp açarım adsense'yi basarım reklam olarak.. Ama o sırada r10 moderatörleriyle sohbetim vardı bazı fikir alışverişi yaptıktan sonra eşimle konuştum detay vermeyeceğim karar olarak açtık..
Şimdi burada kapatıp kapatıp açanlar derken' vaad ettiklerimin daha doğrusu ettiğimin dışında neyi kapat mışım ? Var olan aktif sitemde açıyorum demedim ki ben açtığım yeni yerlerin kapatma duyurusunu yapayım sonra adımız kapatıp açıyor olsun ..
Bakın bizim özgünlük anlayışımız var biz siz övünmek olarak algılasanızda forumlara xenforo alışkanlığını getirdik.. Kullanan var mıydı bizden önce? Ben görmedim bilmiyorum FK zamanında karşı çıkmıştım Vb diyordum ama işin içine girince evet dedim bu olur .. Sonra biz yaydık gözlerinize soktuk bunu resmen.. Hatta beğenmiyorum istemem diyenler şimdi vbulletin dönünce xenforo ya çok cool süper falan diyorlar e bu yüzsüzlüktür..
Bize itham sözler söyleyenlerin kendileri'de xenforo aşığı zaten konuştuk sohbetimiz var hatırlar umarım kendiside iyi anlarım falan diyordu.. Yani kapatıp kapatıp açmak nerede.. Fake site açıp yeni birileri piyasaya girmiş gibi rol yapmak nerede ? Bir çok xenforo forum var hepsini tanırım gıyaben hepsinede yardımım dokunmuştur yardım gerektirmeyen kişilercede sistem gereği hangi kaynaktan ne inmiş kim ne adıyla ne almış bilirim.. Genelde bunlar lisanslı kullanıcılardır.. Sizin olayınız öyle değil .. Yani ben bunu aylar önce sizin başka olaylarınızda'da söyledim .. Siz batarken çalı çırpı ne varsa batmayalım diye tutmaya çalışıyorsunuz .. İftira ile olmaz bu işler millet ne mal olduğunuzu öğrendi .. Çırpınıyor'sunuz.. Bizimle direk mülakaşa edemiyorsunuz çünkü ufak lokmasınız bunuda biliyorsunuz.. Yani boş işlerin boş kalfalığını yapıyorsunuz.. Yine diyeceksiniz ki övünmek gibi olmasın diyor ama kendisini övüyor .. Hayır bakın şuan bu mevcut yer forumtagram üzerinde bir xenforo site yok .. Bunu kafanıza sokun.. Geliştiricileri hayran takdir ediyor siz kimsiniz ?
Şimdi burada kapatıp kapatıp açanlar derken' vaad ettiklerimin daha doğrusu ettiğimin dışında neyi kapat mışım ? Var olan aktif sitemde açıyorum demedim ki ben açtığım yeni yerlerin kapatma duyurusunu yapayım sonra adımız kapatıp açıyor olsun ..
Bakın bizim özgünlük anlayışımız var biz siz övünmek olarak algılasanızda forumlara xenforo alışkanlığını getirdik.. Kullanan var mıydı bizden önce? Ben görmedim bilmiyorum FK zamanında karşı çıkmıştım Vb diyordum ama işin içine girince evet dedim bu olur .. Sonra biz yaydık gözlerinize soktuk bunu resmen.. Hatta beğenmiyorum istemem diyenler şimdi vbulletin dönünce xenforo ya çok cool süper falan diyorlar e bu yüzsüzlüktür..
Bize itham sözler söyleyenlerin kendileri'de xenforo aşığı zaten konuştuk sohbetimiz var hatırlar umarım kendiside iyi anlarım falan diyordu.. Yani kapatıp kapatıp açmak nerede.. Fake site açıp yeni birileri piyasaya girmiş gibi rol yapmak nerede ? Bir çok xenforo forum var hepsini tanırım gıyaben hepsinede yardımım dokunmuştur yardım gerektirmeyen kişilercede sistem gereği hangi kaynaktan ne inmiş kim ne adıyla ne almış bilirim.. Genelde bunlar lisanslı kullanıcılardır.. Sizin olayınız öyle değil .. Yani ben bunu aylar önce sizin başka olaylarınızda'da söyledim .. Siz batarken çalı çırpı ne varsa batmayalım diye tutmaya çalışıyorsunuz .. İftira ile olmaz bu işler millet ne mal olduğunuzu öğrendi .. Çırpınıyor'sunuz.. Bizimle direk mülakaşa edemiyorsunuz çünkü ufak lokmasınız bunuda biliyorsunuz.. Yani boş işlerin boş kalfalığını yapıyorsunuz.. Yine diyeceksiniz ki övünmek gibi olmasın diyor ama kendisini övüyor .. Hayır bakın şuan bu mevcut yer forumtagram üzerinde bir xenforo site yok .. Bunu kafanıza sokun.. Geliştiricileri hayran takdir ediyor siz kimsiniz ?
Son düzenleme: