Düğünlerde takabileceğiniz takılar nelerdir?

Katılım
1 yıl 2 ay 19 gün
Mesajlar
2,162
Tepkime puanı
571
Cinsiyet
bPg20e
Yeni Nesil Bilezikler

Gelin adayları tarafından büyük bir tutku ile kullanılan bilezikler modern ve şık tasarımlara sahiptir. Kelepçeli bilezikler gibi farklı formlara sahip bilezikler, düğün günü ve sonrasında en iddialı kombinlerin ortaya çıkmasını sağlayabilir.

Alternatif Taşlı Tasarımlar

Düğünde takılabilecek özel bir takı arayışı içerisindeyseniz taşlı tasarımlara sahip bileklik ve yüzükleri tercih edebilirsiniz. İnci, safir, yakut gibi değerli taş türlerini içerebilen bu tasarımlar, oldukça şık kombinler yaratmanıza imkan tanır. Sıradan bir pırlanta yüzük yerine daha alternatif bir takı arıyorsanız özel kesimli ve canlı renkli taşlara sahip yüzükleri tercih edebilirsiniz.

Klasik Takılar

Geçerliliğini asla yitirmeyen geleneksel düğünlerin vazgeçilmezi olabilecek en özel ve şık takıları deneyebilirsiniz. Bu noktada şık kolyeleri veya takı setlerini tercih edebilirsiniz. Gelin ve damat için farklı şekillerde düzenlenebilen tasarımlarla düğün gününün manevi değerini bir üst noktaya taşıyabilirsiniz.

Alyanslar

Söz, nişan ya da nikah gibi günlerde takılan alyansların seçimi bir hayli zor olabilir. Hayat boyunca kullanılabilecek değerli bir takı olan alyanslar şık tasarımlarıyla dikkat çeker. Geniş bir kitleye hitap edebilen tasarımlar arasında birbirinden farklı stillere uyum sağlayabilecek seçenekler bulabilirsiniz.

Pırlanta Küpeler


Şıklığı ile göz kamaştıran düğün takıları arasında pırlanta küpeler de yer alır. Hediye edeceğiniz kişinin giyim tarzına uygun bir şekilde seçebileceğiniz pırlanta küpeler zamansız tasarımlara sahiptir. Her yaştan kişinin zevkine hitap edebilecek pırlanta küpeler göz alıcı detaylarıyla öne çıkar.

Düğün Takı Setleri

Düğün heyecanına yakışabilecek özel takı setleriyle özel anları taçlandırabilirsiniz. Yeni evlenen sevdiklerinize armağan edebileceğiniz düğün takı setleri arasından birbiriyle uyumlu ve şık takılar bulabilirsiniz.
 

Benzer konular

Geri
Üst Alt