Charismax

Copyright @ Charismax
Katılım
3 yıl 7 ay 26 gün
Mesajlar
25,264
Tepkime puanı
8,711
Yaş
35
Konum
Memed' Home
İsim
CHRS
Memleket
Neresi?
Meslek
IzdırapÇI
Cinsiyet
vtEvVy
Medeni Hal
MALZEME:
1 kg. toparlak yada sivri sari aci biber
3 kg domates
1 demet dereotu
1 demet maydonoz
2 kasik seker
1 bas sarimsak
yarim bardak sirke

Yapilisi:
Biberler temizlenip yikanir yesillikler ince dogranir sarimsakta halka seklinde dograniriki kasik tuz hepsi karistirilir kücük siselere doldurun (yarim litrelik) cok tepmeyin. Domatesler rendelenip tencerede kaynatilir tuz seker sirke ilave edilip atesten alin. sicak sekilde kavonozlara dökün. Asagiya indikce doldurun. Kapaklari hemen kapatilip ters cevrilir. İkide bir döndürün ve olmaya birakin. Çorba veye herhangi bir yemek yaninda servis yapilir.
 
Katılım
2 yıl 10 ay 20 gün
Mesajlar
170
Tepkime puanı
82
Ben biliyorum yapmasını emeğinize yüreğinize sağlık çok güzel paylaşım teşekkürler
 
  • Beğen
Tepkiler: LsR

Charismax

Copyright @ Charismax
Katılım
3 yıl 7 ay 26 gün
Mesajlar
25,264
Tepkime puanı
8,711
Yaş
35
Konum
Memed' Home
İsim
CHRS
Memleket
Neresi?
Meslek
IzdırapÇI
Cinsiyet
vtEvVy
Medeni Hal
Kabya bibermiydi kırmızı olanı onunla yapsalar daha iyi olur turşu severik ?...
 
Katılım
3 yıl 4 ay 16 gün
Mesajlar
690
Tepkime puanı
287
Yaş
35
Konum
İSTANBUL
Cinsiyet
bPg20e
Hepsi güzel turşuların ayırt etmem acı biber turşusu domatesle karamelize olunca harika oluyor
 
  • Beğen
Tepkiler: LsR

Uhibbu

اُحِبُّ
Katılım
3 yıl 7 ay 18 gün
Mesajlar
906
Tepkime puanı
801
Konum
istanbul
Cinsiyet
bPg20e
Medeni Hal
Misafirlige gitmistim
Kahvaltılık tabagına koymuslar
memlekette yaptık dediler ilk defa yiyorum bende
Hepsini kendim yemiş sonra da utanmıştım:7::
 

Benzer konular

Geri
Üst Alt