Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Foruma Üye Olmadan, Konu açamaz, Yorum yapamaz ve Üyelerimizle Etkileşimde Bulunamazsınız. :)
Normal
Arkadaşlar beni seçtiğiniz için teşekkür ederim.. Tamam kabul ediyorum yöneticem ben yöneticem ülkeyi... [USER=3]@Dea Dia[/USER] sen sus !Herkes e devletine girsin, baksın forumhesaplarına' beni göreceksiniz size orada para yatırdım 20 tl herkes in hesabına geçecek..Teşekkür ederim @herkes'e .. Aslında herkes yazınca konuda ki herkesi etiketlese ne hoş olurdu.. Dur ya onu bi sorayım ben destek sitesine mümkün mü acaba
Arkadaşlar beni seçtiğiniz için teşekkür ederim.. Tamam kabul ediyorum yöneticem ben yöneticem ülkeyi... [USER=3]@Dea Dia[/USER] sen sus !
Herkes e devletine girsin, baksın forumhesaplarına' beni göreceksiniz size orada para yatırdım 20 tl herkes in hesabına geçecek..
Teşekkür ederim @herkes'e .. Aslında herkes yazınca konuda ki herkesi etiketlese ne hoş olurdu.. Dur ya onu bi sorayım ben destek sitesine mümkün mü acaba