Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Foruma Üye Olmadan, Konu açamaz, Yorum yapamaz ve Üyelerimizle Etkileşimde Bulunamazsınız. :)
Normal
Neslihan' bizim tanışmamız yıllardır var hiç bir zaman kötülüğünü görmedim bana karşı başkaları gibi arkadan konuşmaz direk yüze Söyler evet aramızda bir kırgınlık var ama ben inanıyorum bu zamanla gidecek er yada geç gider yani bazı şeylerde çok haklı dedikleri hep çıkar ama ben inanıyorum beni de anlar bir gün ama [USER=2]@Destina[/USER] ya dost dediyseniz kayıp etmeyin sanalda bazıları gibi sizi satmaz size kırıldıysa direk söyler laf çevirmez yüzünüze pat pat der değerli biri hala benim için.İsterim hep mutlu huzurlu bol gülmeli hayatı olsun bunu çok hak ediyorsun .
Neslihan' bizim tanışmamız yıllardır var hiç bir zaman kötülüğünü görmedim bana karşı başkaları gibi arkadan konuşmaz direk yüze Söyler evet aramızda bir kırgınlık var ama ben inanıyorum bu zamanla gidecek er yada geç gider yani bazı şeylerde çok haklı dedikleri hep çıkar ama ben inanıyorum beni de anlar bir gün ama [USER=2]@Destina[/USER] ya dost dediyseniz kayıp etmeyin sanalda bazıları gibi sizi satmaz size kırıldıysa direk söyler laf çevirmez yüzünüze pat pat der değerli biri hala benim için.
İsterim hep mutlu huzurlu bol gülmeli hayatı olsun bunu çok hak ediyorsun .