Forumtagram Genel Forum Sitesine Hoş geldiniz!

Foruma Üye Olmadan, Konu açamaz, Yorum yapamaz ve Üyelerimizle Etkileşimde Bulunamazsınız. :)

Üye Ol!

Dea Dia

Uzun süredir aynı forumda vakit geçirdiğimiz, kimseyi kırmayan, hoş sohbet ve tatlı biri. :)

Eskiden de severdim şimdi de severim.. Ne yaparsa yapsın ben kendisini seviyorum.. Sevgim ona karşı duygusal benim.. Kardeş abi yeğen kuzen aklınıza ne gelirse.. Birgün bir darbe yesem yine severim.. Düşman edineceğim birisi değil .. Ancak alınganlığım olur.. İnsanları bazen kendi çerçevesinden tanımak lazım..

Düşman olduğumda, ona düşman olanlar bana gelip kötülerdi. Benim arkamdan neler demiş laf taşırlardı. Bu işler böyle işte. Beni doldurup gidip kendisiyle konuşmama vesile olanlara teşekkür ediyorum, kendileride beklemiyordu barışmamı. :D 3 sene kaybımızı fazlasıyla doldurduk. :p sevdiğim ve değer verdiğim bir insandır.

Düşman olduğumda, ona düşman olanlar bana gelip kötülerdi. Benim arkamdan neler demiş laf taşırlardı. Bu işler böyle işte. Beni doldurup gidip kendisiyle konuşmama vesile olanlara teşekkür ediyorum, kendileride beklemiyordu barışmamı. :D 3 sene kaybımızı fazlasıyla doldurduk. :p sevdiğim ve değer verdiğim bir insandır.
Şimdi belledim ananızı diyen dayı profili gibi oldunuz ikinizde... asdfdsaf

Bu alana bir cevap yazın...
Geri
Üst Alt