Genel Forumlar'ın en şahanesine hoş'geldiniz.. Genel Forum - Genel Forum Sitesi'🌼

Kayıt olarak genel forum sitemizin içeriklerine ulaşa'bilirsiniz.. Yenilikci bir forum anlayışını benimseyen forummeskeni sitemiz.. Sizleri eğlendirmekten, bilgilendirmekten çok mutluluk duyacaktır..

Cumartesi Pazar Çalışılması

Charismax

Copyright @ Charismax
Web sitesi
forummeskeni.com
İsim
CHRS
Memleket
Neresi?
Meslek
IzdırapÇI
Medeni Hal
Öncelikle fakir ekonomisi zayıf bir ülkeyse o yer cumartesi pazar tatil resmiyette vardır iş verenlerce mesai yapılmasına zorlama olarak gelinmesi gerektiği söylenir işçilere..

Pazar günleri işçilerin kutsalı gibidir çalışılmaz özel sektörde bile..
Cumartesi günleride resmi olarak resmi dairelerde tatildir..

Bir ülkede tatil günlerinde insanlar çok para kazanmak için çalışıyorsa o ülkenin alım gücü sıkıntılıdır bu benim kişisel görüşümdür...

Charismax

Copyright @ Charismax
Web sitesi
forummeskeni.com
İsim
CHRS
Memleket
Neresi?
Meslek
IzdırapÇI
Medeni Hal
@BaRoN, öyle birşey yok bizim sektörde ve tanıdığım bir çok yerde çalışmıyorsan çıkışını verirsin der yol verirler büyük yerler :D

Web sitesi
uzmanyazar.net
İsim
Kerim Abdul Cabbar
Medeni Hal
@BaRoN, öyle birşey yok bizim sektörde ve tanıdığım bir çok yerde çalışmıyorsan çıkışını verirsin der yol verirler büyük yerler :D
mesaı olayında ıs kanununda yazar mecburdegılsın ve zorlanma yapılamaz eskı ısımde gıtmezdım bana ısıne gelmıyorsa cıkarsın dedıklerını bılmem oyle bır sey soz konusu degıldır cunku ıscı ıster gelır ıster gelmez :D

Charismax

Copyright @ Charismax
Web sitesi
forummeskeni.com
İsim
CHRS
Memleket
Neresi?
Meslek
IzdırapÇI
Medeni Hal
@BaRoN, allahını seviyosan abi iş kanunu sallayan mı var :haha: ben hiç bir yerin iş kanunu şöyle bak kardeşim diyipte tamam sen haklısın dediğini görmedim duymadım ki sektör değiştirmede tabansızlığım olduğu dönemlerde benim kadar iş değiştirip sonra kendi mesleğine dönende yoktur hani.. asdasfadsfasdfasdf

Web sitesi
uzmanyazar.net
İsim
Kerim Abdul Cabbar
Medeni Hal
işveren takmaz sen takıcaksın kanuna fatıh ısıne gelmıyorsa cıkartır benı bukadar basıt :D

• Haha
Tepkiler: LsR

Charismax

Copyright @ Charismax
Web sitesi
forummeskeni.com
İsim
CHRS
Memleket
Neresi?
Meslek
IzdırapÇI
Medeni Hal
bende aynı şeyi diyorum zaten :haha:

Charismax doğru söylüyorsun baronda seninle aynı şeyi söylüyor konunuz ne sizin anlamadım :D Baronun kafası karışmış:LOL:

Charismax

Copyright @ Charismax
Web sitesi
forummeskeni.com
İsim
CHRS
Memleket
Neresi?
Meslek
IzdırapÇI
Medeni Hal
Charismax doğru söylüyorsun baronda seninle aynı şeyi söylüyor konunuz ne sizin anlamadım :D Baronun kafası karışmış:LOL:
onun kafası karışırsa kaç bu yorumuna istinaden sana gelir gecene karabasan gibi basar ne olduğunu anlamazsın bak demedi deme takılırsan ona sonuçlara katlanırsın :haha: