Albümü baştan sona yeniden dinledim gerçekten çok orijinal bir çalışma, yalnız country sound’ını albümden alamıyorum. Bence bu album çok emek dolu ama yılın recordunu hak ettiğini ama halen düşünmüyorum. Beyonce önceki albümlerinin kazanamadığı bir ödülü bu albümün kazanması
P. Diddy denen ahlak seref ve haysiyet yoksunu taciz tecavüz manyağının, kankası olan ahlak seviyesi de ona benzeyen Jay Z’ denen ucubenin geçen yıl ki çağrısı nedeniyle olamaz mı?
Beyonce zaten harika bir kariyere sahip hani bunu ileri taşımak için sapık kocasının lafıyla yılın kaydını kazanmasına bir şey demem de, bana TTPD kazanmalıydı gibi geliyor. Çünkü şarkılar çok orijinal
Billie’nin albümü de efsaneydi..
Bence grammy, Billboard ve MTV’nin arkasında kaldı.
Haksızlık olduğunu düşünüyorum.
P. Diddy denen ahlak seref ve haysiyet yoksunu taciz tecavüz manyağının, kankası olan ahlak seviyesi de ona benzeyen Jay Z’ denen ucubenin geçen yıl ki çağrısı nedeniyle olamaz mı?
Beyonce zaten harika bir kariyere sahip hani bunu ileri taşımak için sapık kocasının lafıyla yılın kaydını kazanmasına bir şey demem de, bana TTPD kazanmalıydı gibi geliyor. Çünkü şarkılar çok orijinal
Billie’nin albümü de efsaneydi..
Bence grammy, Billboard ve MTV’nin arkasında kaldı.
Haksızlık olduğunu düşünüyorum.