Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Foruma Üye Olmadan, Konu açamaz, Yorum yapamaz ve Üyelerimizle Etkileşimde Bulunamazsınız. :)
Normal
Parça iplerle renk renk menekşeler örüp birçok yerde kullanabiliriz. Kapı süsü yapabiliriz. Duvar süsü yapabiliriz. İnce pamuklu ipler kullanabiliriz. Elimizde olan farklı ipleri de kullanabiliriz. İplerin kalınlıklarına göre çiçeklerin boyutları da değişecektir.Menekşelerimizi aşağıdaki gibi bir çalışmada kullanabiliriz.Kalemlik tasarlayabiliriz. Hobi malzemelerimizi koyabiliriz. Fırçalarımızı koyabiliriz. Birçok şekilde menekşeleri değerlendiririz.
Parça iplerle renk renk menekşeler örüp birçok yerde kullanabiliriz. Kapı süsü yapabiliriz. Duvar süsü yapabiliriz. İnce pamuklu ipler kullanabiliriz. Elimizde olan farklı ipleri de kullanabiliriz. İplerin kalınlıklarına göre çiçeklerin boyutları da değişecektir.
Menekşelerimizi aşağıdaki gibi bir çalışmada kullanabiliriz.
Kalemlik tasarlayabiliriz. Hobi malzemelerimizi koyabiliriz. Fırçalarımızı koyabiliriz. Birçok şekilde menekşeleri değerlendiririz.