Genel Forumlar'ın en şahanesine hoş'geldiniz.. Genel Forum - Genel Forum Sitesi'🌼

Kayıt olarak genel forum sitemizin içeriklerine ulaşa'bilirsiniz.. Yenilikci bir forum anlayışını benimseyen forummeskeni sitemiz.. Sizleri eğlendirmekten, bilgilendirmekten çok mutluluk duyacaktır..

Çay ağacı yağı kreminin cilde faydaları nelerdir? Çay ağacı yağı kremi kullanım önerileri

Çay ağacı yağı kremi, muhteşem bir antiseptik özelliğe sahip aynı zamanda cildimizi virüs, bakteri ve mantarlardan kısa sürede arındırıyor. Bunların yanı sıra cildimizi besleyerek, ihtiyacı olan nemi almasına yardımcı oluyor. Çay ağacı özüyle zenginleştirilen bu krem, şimdilerde pek çok marka tarafından piyasaya sürüldü. Özellikle Farmasi kozmetik markası tarafından üretilen bu kremler; ülkemizin yanı sıra dünya çapında yoğun bir ilgi görerek satış rekorları kırıyor. Dr. C. Tuna'nın piyasaya sürdüğü çay ağacı yağı kremi, besleyici ve onarıcı bir etki göstererek yara ve yanıkların üzerine sürüldüğünde yara ve yanıkların hızlıca iyileşmesine yardımcı oluyor.

çay ağacı yağı kremi nasıl kullanılır

çay ağacı yağı kremi nasıl kullanılır

• - Herkes tarafından bilinmeyen ancak sivilce kremlerinin içerisinde yer alan çay ağacı; sivilcelerin üzerine uygulandığında bakteri ve mikropları öldürerek iltihap kapmasını ortadan kaldırıyor. Düzenli bir şekilde kullanıldığında akne ve sivilcelerde gözle görülür şekilde iyileştiriyor.
  • - Alerjik durumlardan dolayı ortaya çıkan kaşıntı, şişme, kızarıklık ile ortaya çıkan egzama sorununda adeta mucize sonuçlar veriyor. Yani egzama hastalığı ile baş edenlerin mutlaka uzman doktorlar kontrolünde denemesi gereken doğal bir yöntemdir.
çay ağacı yağı kremi

çay ağacı yağı kremi

- Oje süren kadınların korkulu rüyası olan tırnak kalınlaşmasına adeta mucize gibi gelen bu krem, tırnak batmasının en yaygın nedenleri arasında bulunan tırnak mantarlarını ortadan kaldırıyor. Bununla birlikte tırnak sararmasını, iltihaplanmasını ve şişmesini tedavi eden çay ağacı yağı kremi, tırnak diplerine yerleşen bakterileri temizleyerek nemlenmesine yardımcı oluyor. Tırnak sorunları ile karşı karşıya kaldığınızda mutlaka bu kremi kullanabilirsiniz.

çay ağacı yağı ne işe yarar

çay ağacı yağı ne işe yarar

- Yaz aylarında ter kokusu sorunu ile karşılaşanların bu kokuyu önlemede yararlanabilirsiniz.

- Bakteri ve mikrop kırıcı özelliği olan çay ağacı yağı kremi bu özelliği sayesinde cildi toksinlerden arındırıyor. Ölü hücreleri ciltten uzaklaştırarak, hem derinlemesine temizliyor hem de pürüzsüz olmasına yardımcı oluyor.

farması çay ağacı yağı kremi

- Cilt lekelerinden şikayetçi olanların mutlaka kullanması gereken bu krem, lekelerin kısa sürede rengini açarak cilt tonunun eşit olmasını sağlıyor. Aynı zamanda , cilt rengini bir kaç ton açmak isteyenlerin için ideal bir tercih olacaktır. Cildinizdeki lekeleri doğal bir şekilde tedavi etmek istiyorsanız bu kremden yararlanabilirsiniz.
ÇAY AĞACI YAĞI KREMİ NASIL KULLANILIR?

Çay ağacı yağının kremini cildinizin sorunlu olan bölgesine gün içerisinde bir kaç defa uygulamanız yeterli olacaktır. Ancak satın aldığınız kremin kullanma talimatlarını okuyarak uygulamaya başlamalısınız.

• Beğen
Tepkiler: LsR

Charismax

Copyright @ Charismax
Web sitesi
forummeskeni.com
İsim
CHRS
Memleket
Neresi?
Meslek
IzdırapÇI
Medeni Hal
benim aklıma şey geliyor.. şimdi bu bitkilerin zararı yok hepsinin mutlaka bir faydası varya hani... bu bazı makyaj ürünlerindeki bitkisel kullanımları ben tamamen ticari olarak görüyorum.. bitkidir hani zararı yoktur zaten bunların onayınıda tarım ve orman bakanlığı galiba veriyor ... Şimdi ben dışarıdaki çimenleri krem yapsam üretime geçsem.. ticari olarak süper bir satış yaparım... bitkidir ottur günahı zararı yoktur misali... alakasız derece birşeye faydası vardır belki o yüzden herkes tarafınca ilgi görür... Her bitkisel ürün şifalı değildir aslında onu demeye çalışıyorum yararı olmasa bile zararları yoktur falan.. Ya kızların majyaj yapmasını ben anlamıyorum.. ruj tamam ruj'a karşı gelen erkekte yoktur belki ama yüz için gerek yokki..

Alo vera kremi mesela ne kadar pahalı benim bitki olarak var kalınlaşıp kartlaşan yapraklarını alıyorum eziyorum cam küçük bir kavanoza koyup buzdolabında muhafaza ediyorum al krem işte süper hemde.

24,451Konular
87,827Mesajlar
1,162Kullanıcılar
denzeLSon üye
Üst Alt