Forumtagram Genel Forum Sitesine Hoş geldiniz!

Foruma Üye Olmadan, Konu açamaz, Yorum yapamaz ve Üyelerimizle Etkileşimde Bulunamazsınız. :)

Üye Ol!

Bir Şizofrenin Günce - Deşifresi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Charismax
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Charismax

Fastcore
İlgili kişilere gönderme yapılan bir konudur ..

1 - Cliaweb Hosting
2- Xenforo
3 - Grafik - Photoshop -Rank
4- Süper Kahraman
5- Fake Üyelik
6- Nema'lanmak
7. Kalp
8. Okul
9. Kim yerse ..

Elimizde 9 anahtar kelime var .. Daha fazla var aslında ama ben deliyim pata küte zaten yazarım..

Daha önce cliawebs hosting kullandığı için ordan almalıyım diğer x kişi beni o sansın ben aradan sıyrılayım

Ben sahilim ama ada'dan birisini kopyalamalıyım diğer x kişilerde beni o sansın ..

Xenforo açmalıyım'ki hosting aldığım yer ile uyuşsun o' x kişi diğer x kişiye laf atsın ..

Bir üyelik olmalı aralarında geçen diyaloglar'dan türemeli süper kahraman olsun iyice birbirlerini suçlama laflarına girişsinler...

Ben forumum'da zaten iki kişiyim kendimi övüyorum ama burda'da bir erkek bir dişi olarak çift cinsiyeti sergilerim ayakta işerim

İrc forumu tanıtımı yapmalıyım sıkıldım böyle boş bekleye bekleye zaten bana üye olanlarda bot' (anlık sitelerde ama yeni kişiler miş tanınmıyor muşlar lar lar)

Yanımda'ki insanlar zaten kör salak aptal .. Öğretmen doktor mühendis gerizekalılar inanır destekler..

Okul bahçesinde birisini görmüştüm hiç bir yerde yok bari ordan'da çekeyim x kişi x kişiyi bilsin

Son olarak sıralamalı yazdım ... Aşşağıda'ki son olanı..

Olay patladı anladılar bari yeni bir yer gördüm diyerek sıyırayım kendim'den ama ara sıra tasarımınıda öveyim bari .. Nasıl olsa bir fakem ile kendimi överim diğerleride bana köle salak onlarda laf atar ..

----------------------

Şimdi... Yanında'ki gerizekalıların şunu bilmesi gerekiyor kurgu içinde kurgu yapmaya çalışılmış muhtemelen sizlere ekran resimi atılıyor bak diyor ada'da böyle paylaşmış sahil'de aynısı... Şeklinde ekran resimi alıp yanında'kilere atıyorsundur.. Zaten öyle kurgulamışsın.. İki x kişi bir biriyle şuan zıt olduğu için birbirlerine laf soksunlar istiyorsun'da... Siz ilk instal çektikten sonra ortalama sanırım 1 hafta oldu olmadı biz tanılar koymuştuk.. O zaman bu iki X olarak tanımladığım Biz ve onlar birlikteydik ..Yani fındık kadar şeyinle... Şeyin.. Beynin işte fesatlığa gerek yok ama siz fesatcada anlasanız olur.. Yılların devlerini mi kandıracaksınız? Sizin gibi bizden çok talebe geçti.. O kafayı değiştirin azizler..

Birde benimle konuştuğun sohbet içeriğinde'ki lafları bana kullanma aynısını açılış konunda'da bana kullandın oysaki' ben sana ilk denk değilsiniz demiştim... Siz gerçekten denk değilsiniz.. Sabri abi diyor aslan kurbağa ile konuşur mu?

Ayna ayna söyle ona gördüğü herkesi çeksin karakter kalıbına... Ben daha detaylı ince işçilik yapar yazardım aslında'da heycanı gider.. Kaos izlemek istiyorum..

Biraz ada'dan karakter al biraz'da burdan xenforo kalıbından kim yerse.. Akıllım ya kıyamam..

Son düzenleme:
Bu arada superman kukla galiba yazdığı herşeyi beğenmesi için açmış. Yarın bir gün onunla yazarsa bu yazımda dursun diye yazdım. Tişikkirlir sipirmin.

Neyse şimdi başka planlar loading..

X kişiler dedim' ya onlarda aynı akılla hareket etmiş olabilir belki'de tam tersi :)
Sorun şahıslar değil birbirinize takın.. Da' menapozlu kadın aylarca arkadaşım'da bana yağ çekip resmini attı bak bu benim diye .. Beni mi seviyodun yoksa xenforo yerine ? Bücür bicirik ... Yere yakın işte korkuyoruz .. :haha:

Yine diyorum herkes birbirine taksın sonra ben hepinize 3Gen yapıcez..

Yazarken yorulmuyor musunuz? Bunlar bu kadar emeğe değecek şahışlar değil de. Çoğunu okumadan 1 2 cümleye bakıyorum. Öyle konunun fikrini anlayıp geçiyorum :D

Yazarken yorulmuyor musunuz? Bunlar bu kadar emeğe değecek şahışlar değil de. Çoğunu okumadan 1 2 cümleye bakıyorum. Öyle konunun fikrini anlayıp geçiyorum :D
Bu konu biraz karışık.. Daha sonra açıklama gerekirse yapacam ulaştığım bazı bilgiler var.. Milletten bizene ama biz izleri taşıdığı için böyle şeyler oluyor..

Bu konu biraz karışık.. Daha sonra açıklama gerekirse yapacam ulaştığım bazı bilgiler var.. Milletten bizene ama biz izleri taşıdığı için böyle şeyler oluyor..
Bu konu öznesi bakımından çözülmez yada karışıklık ortadan kalkmaz hacım . Şimdi bazen hastalar tedaviye cevap vermez. Bu da o misal. Yani başına gelen herşeyin sorumlusu ben sanıyor hala. Yani onun def edildiği ve banlandığı o foruma ben girmemiş olsaydım o şuan herkesi kandırmaya devam edecekti. Şuan bunlarla uğraşmıyor olacaktı. Onun görüşü ama ben o arkadaşa kötü davranmadım (: Hatta insan ol dedim bir süre önce bu insan ol diyorsa kesin bişey var altında deyip farklı bir mahlukata evrilmiş son zamanlarda onu gördüm. Tedavi konusunda çabanıza hayranım ama olmaz. Hasta tedaviye cevap vermiyor.

Bu konu öznesi bakımından çözülmez yada karışıklık ortadan kalkmaz hacım . Şimdi bazen hastalar tedaviye cevap vermez. Bu da o misal. Yani başına gelen herşeyin sorumlusu ben sanıyor hala. Yani onun def edildiği ve banlandığı o foruma ben girmemiş olsaydım o şuan herkesi kandırmaya devam edecekti. Şuan bunlarla uğraşmıyor olacaktı. Onun görüşü ama ben o arkadaşa kötü davranmadım (: Hatta insan ol dedim bir süre önce bu insan ol diyorsa kesin bişey var altında deyip farklı bir mahlukata evrilmiş son zamanlarda onu gördüm. Tedavi konusunda çabanıza hayranım ama olmaz. Hasta tedaviye cevap vermiyor.
Aynı bu konuda bahsettiklerimizden mi bahsettin anlamadım geçmişinizi bilmiyorum ama bu olay şimdi şöyle hocam..

Ortada bir site var açılışını zamanını biliyoruz..
Teknik konuda birebir benim elimden geçen görsel ve kodlar vardı.. Bunu öğrendim yeni bu konudan sonra o bahsi kapattım.. Kaynak zaten ben mişim.. Daha doğrusu ortak..

Neyse

Ama şöyle bir konu var .. Şimdi bir yeni site var.. Bu siteyi biz ilk kurulumundan beri biliyoruz.. Tarz olarak başta kendimize benzettik dedik şudur budur olabilir.. Ama bu site üyelikleri ve bizi 2 adet x ve x olan siteyide davranış olarak kopyalayınca dikkatimizi çekti..
Site bizim değil ama biz gibiler..
Site x bir site değil ama onlar gibiler
Bir x site daha var onlar gibide davranıyorlar..
Yani bu konuda bahsettiğimiz kişiler üzerlerine alınınca üstünden atma çabalarına girişince hedef oldular.. Bu konu o yüzden açıldı.. Ben hep diyorum konuyu açarım sonra bilgiler gelir güncel olarak eklemem onu genelde ama burda eklerim.. Çünkü asılsız itham yaparsak dost yada düşman olsun biz iftira atmış oluruz.. O'da bizim karakterimizde yok o yüzden gerektiğinde açıklama yapacağız..

Bize teşekkür etmeleri lazım.. Bu konuda bahsi geçen ve geçmeyen üzerine alınan kim varsa.. Bu site sizide taklit ediyor bilinçli olarak birbirine düşürme taktiği.. Bize kinleneceğinize olayı çözün derim ben.. Bu açılan yeni site zaten tanıdık birileri benim çalışmalarıma tarzıma hayran kişiler.. Ki yapılandırma referanslarıda zaten benim sitelerim miş.. Şimdi iş böyle olunca sizi hiç görmedim biz yeniyiz demeleri ama irc de anlık konu tanıtımlarda aktif olmaları falan çelişkili.. Üyemizi kopyaladılar.. Burda konusuda var komedi bir durum... X bir sitenin davranış yazı stillerini kopyaladılar kişilik problemli bir durum.. Yani biz 3 site birbirimize sallarken onlar bu amaçlarının tuttuğuna el ovuşturuyorlar.. Diyeceksin ki sanane fatih.. Abi zaten banane ama gölgemizin üst üste geçmediği caddelerde bana düşman olamazsın sen olursan bende sana çakarım yani olay bu..

Yani bişeyin sahtesini yapmak yerine neden kendiniz olup bu işi yapmassınız . Forum açmak istiyorsan kendin konu başlıkları bulup yaz niye başkasının forumunu aynen kopya ediyosun.ki Ve ettiğine göre sende beyin denen bişey yok olsa fake üyelik açıp forumun konularını çalmassın..

Yani bişeyin sahtesini yapmak yerine neden kendiniz olup bu işi yapmassınız . Forum açmak istiyorsan kendin konu başlıkları bulup yaz niye başkasının forumunu aynen kopya ediyosun.ki Ve ettiğine göre sende beyin denen bişey yok olsa fake üyelik açıp forumun konularını çalmassın..
Konu değil mesele.. Kişiler kişiler miş gibi davranıyor .. Siz olayı yanlış anladınız..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt