Yorum yapmayacaktım ama kaç seferdir önüme çıkıyor bu konu
eksik kalmıyim...
Ben kilolu bayanları severim normallerinide zayıflarınıda .. yani ben bir bayan severim insan severim.. erkeklerde'de kilolu orta zayıf ayrımı yapmam hepsiyle aynı muhabbetteyim'dir... bakın bu endeks ile alakalı bir konu yani gösterge görsellik anlamında endeksi oradan çekin ne alaka demeyin
Kilolusun dersin... şişko şişman değil... kilolu olupta yok yaa ben öyle değilim diyenlerin ağzına kürekle vurun o ayrı mesele...
ama bazı bayanlar iri kıyımdır.. ben bunlara osmanlı hatunu derim.. kemiklerim iri diyenler aslında bunlar.. diğer kilolu olanların demesi başka bir ironi konusudur.. Şimdi boyu uzun olan kalıplı bayanların kilosu ile ' ki bu hastalıktır genelde insilün direnci ve şeker hastalığı ile alakalı bir durumdur bu şekilde kilolu olanları ayırıyorum...
Mesela benim kadın olduğumu var sayın.. ben minyon birisiyim 1.69 boy ince yapılı kilomda 62 asla geçmez geçemez .. bayan olduğumu var say ölçü olarak süper bir kadın profili kiloyuda 55' lere indir al sana fatihella
: dur lan konu o değil... heh şimdi ben yersem bilerek bir rahatsızlığım yokken bakmazsam kendime ben şişkoyumdur bana bunu diye'bilirler.. ama benim şeker hastalığım varsa insilün direncim v.s ve kadın hastalığımda varsa gecikme falan filan.. ben ne kadar yemezsem o kadar hasta olurum.. yada kilo veremem buda sağlıkla alakalıdır..
Yani bu dediklerimi ilgili bayan arkadaşlar anlayacaktır.. diğer zayıf olupta şu kız kilolu diyen bayanlar'da anlamayacaktır .. demem o' ki şişkoluk bilinçli yapılana kilolu rahatsızlığı olana denmeli.. tabi bunu adam gibi söylemeli.. söylemeli derken neden söylüyorsun? sanane mesela .. o'da ayrı bir konu gerçi..