Forumtagram Genel Forum Sitesine Hoş geldiniz!

Foruma Üye Olmadan, Konu açamaz, Yorum yapamaz ve Üyelerimizle Etkileşimde Bulunamazsınız. :)

Üye Ol!

Başka forumda açılan fake üyeliğim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Cressa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
merhaba herkese, gönül isterdiki hayırlı olsun konusu açayım ama gördüklerimden sonra direkt bu konuyu açmak istedim. Yazı stilimide fake üyeliğimden taklit edildiğimi görünce değiştirmeye karar verdim. Beni taklit edecek diye türkçemizi katletmiş üzüldüm.:) @Destina arkadaşımız bana ekran görüntüsü ve link attı, zannediyorumki bana ulaşamayacağını zannetti/zannettiler. Forumokulunun kapandığı hakkında yorum yapılmış, @Destina bana bunları atıp forumokulunu kapattık ama forumtagram açtık diye mesaj atıp konuştuk ve o kişinin ben olmadığını söyledim kendisine. Benim anlamadığım neden ben? forumokulunu hastalık derecesinde takip eden hatta üyelerinin yazı tarzlarına ve kimliklerine kadar kopyalayıp bunuda başka forumda kullanarak (hasta kişilikler tarafından) fake üyeliğim açılmıştır. Hayatımda ilk defa böyle birşey başıma geliyor. Ben o forumdaki kişileri tanımam baktım okudum ve tek tanıdığım @Destina oraya üye olup hayırlı olsun konusu açıp iyi dileklerde bulunmuş. Kendisinin bu olğunluğunu ve alçakgönüllülüğünü tebrik ederim, keşke insanlarda senin gibi kibirli ve kıskanç olmasalar. Burası adı üstünde sanal ortam ve herkes burada kendisine sanal bir nick seçip onu kullanıyor. Ben kimseye adımı, nerede yaşadığımı, özel hayatımı anlatmak ve açıklamak zorunda değilim. Ben forumokulunda nereden girdiğimin gözükmesini bile istemediğimden bunu dürüstçe sadece forum sahiplerine değil sanal forum ortamda herkesin göreceği şekilde yazdım, bu kimseyi ilgilendirmez forum sahiplerinide ilgilendirmez . O kimsenin okumadığı forum kurallarında böyle bir kural yoktur, kimse kendi kendine kuralda uyduramaz. Kendileri sakınca görmediği için kimseye karışmadan, laf söz etmeden, sessiz sakin hoşuma giden bir sanal ortamda günümü geçiriyordum. Bu kişiler çok iyi takip ettiği için bunu fırsat bilip başka forumda benmişim gibi benim kullandığım nickle üye olmuştur. Bu şahıs o site sahiplerinin açtığı bir fake üyelik midir? kendi forumlarını övmek için, yada başka biri mi bilmiyorum. Düşünüyorumda forum sahipleri değilse başka birisi ne amaçla forumokulunu katıp benim üzerimden benmişim gibi yazabilir bu ikinci şık bana mantıksız geliyor. Yinede ümit ediyorumki forum sahipleri değildir. Bu yüzden fake üyeliğimin o forumdan banlanmasını talep ediyorum, başkasıysa oradaki kişileride aptal yerine koyuyor. O kişi ben değilim birebir beni taklit eden biridir, ünlü oldum sayesinde teşekkürler.:)

Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

merhaba herkese, gönül isterdiki hayırlı olsun konusu açayım ama gördüklerimden sonra direkt bu konuyu açmak istedim. Yazı stilimide fake üyeliğimden taklit edildiğimi görünce değiştirmeye karar verdim. Beni taklit edecek diye türkçemizi katletmiş üzüldüm.:) @Destina arkadaşımız bana ekran görüntüsü ve link attı, zannediyorumki bana ulaşamayacağını zannetti/zannettiler. Forumokulunun kapandığı hakkında yorum yapılmış, @Destina bana bunları atıp forumokulunu kapattık ama forumtagram açtık diye mesaj atıp konuştuk ve o kişinin ben olmadığını söyledim kendisine. Benim anlamadığım neden ben? forumokulunu hastalık derecesinde takip eden hatta üyelerinin yazı tarzlarına ve kimliklerine kadar kopyalayıp bunuda başka forumda kullanarak hasta kişilikler tarafından fake üyeliğim açılmıştır. Hayatımda ilk defa böyle birşey başıma geliyor. Ben o forumdaki kişileri tanımam baktım okudum ve tek tanıdığım @Destina oraya üye olup hayırlı olsun konusu açıp iyi dileklerde bulunmuş. Kendisinin bu olğunluğunu ve alçakgönüllülüğünü tebrik ederim, keşke insanlarda senin gibi kibirli ve kıskanç olmasalar. Burası adı üstünde sanal ortam ve herkes burada kendisine sanal bir nick seçip onu kullanıyor. Ben kimseye adımı, nerede yaşadığımı, özel hayatımı anlatmak ve açıklamak zorunda değilim. Ben forumokulunda nereden girdiğimin gözükmesini bile istemediğimden bunu dürüstçe sadece forum sahiplerine değil sanal forum ortamda herkesin göreceği şekilde yazdım, bu kimseyi ilgilendirmez forum sahiplerinide ilgilendirmez . O kimsenin okumadığı forum kurallarında böyle bir kural yoktur, kimse kendi kendine kuralda uyduramaz. Kendileri sakınca görmediği için kimseye karışmadan, laf söz etmeden, sessiz sakin hoşuma giden bir sanal ortamda günümü geçiriyordum. Bu kişiler çok iyi takip ettiği için bunu fırsat bilip başka forumda benmişim gibi benim kullandığım nickle üye olmuştur. Bu şahıs o site sahiplerinin açtığı bir fake üyelik midir? kendi forumlarını övmek için, yada başka biri mi bilmiyorum. Düşünüyorumda forum sahipleri değilse başka birisi ne amaçla forumokulunu katıp benim üzerimden benmişim gibi yazabilir bu ikinci şık bana mantıksız geliyor. Yinede ümit ediyorumki forum sahipleri değildir. Bu yüzden fake üyeliğimin o forumdan banlanmasını talep ediyorum, başkasıysa oradaki kişileride aptal yerine koyuyor. O kişi ben değilim birebir beni taklit eden biridir, ünlü oldum sayesinde teşekkürler.:)

Şöyle bir gerizekalılık var orada... Oranın tanıtım konusuna yorum yaptım bugün' ama dönüş yok.. Çünkü siteleri'de fake ' kendileri gibi.. Onlar tanıdık birileri'de ayak yapıyorlar .. Bundan öncede han' diye bir yer vardı.. Neyse aptallıkları şurdan aşikar orta'da .. Hadi seni kopyaladılar yazı stiline kadar @Cressa tamam bizim forumokulunu takip ettiler forum kapandı hiç bir yer'de bu yok diyip senin üyeliğini açıp orada forumokuluna hitafen kapanış yorumu yaptılar ( Ne hakla sanane sen kimsin ) Hiç mi akıllarına gelmemiş orada bahsi geçen forumokulu ve senin adminin olan @Destina 'da üye .. ? Ya ben bunların kim olduğunu biliyorum iki tahminim var ikiside yakın birbirine tahminlerim.. Yakında silinip gider zaten.. Cool takıldıklarını sanıyorlar'da yemez..

Hoş'geldin :D Konu aç bence oradan karşılayalım ..

Son düzenleme:
Nick benzerliği anladım ama direkt aynı kişi gibi davranma olayı garip geldi. Geçmiş olsun mu denir artık ne denir bilemedim.:)

Hoş geldin @Cressa, giriş yapmaya çalıştım o foruma aklıma gelen bütün şifreleri denedim olmadı sanırım benden kaynaklı genelde unuturum. :D oraya yorum yazacaktım giremediğimden mail üzerinden daha önce bi sıkıntı olduğu için iletişim kurmuştuk oradan yazmak istedim sende dönüş yapınca gerisi geldi.
Ya ben çok fazla birşey demek istemiyorum yıllardır bu fake üyelikten gına geldi. Çünkü yıllardır bize fake diyenler bir tek fake oluşumuzu göremediler ama kendi yaptıkları çamuru açtıkları fake üyelikleri bize atıp kurtulmaya çalıştılar. Hep kendi ayaklarına dolandı. Bak ayaktayız dimdik alnımız ak. O yüzden salla gitsin iyi oldu aklımda yoktu görünce sana ulaştım fena mı. :p

biraz elim ayağıma dolandı ilk kez yaşadım tekrar sakin bir şekilde okuyunca bazı yazım hataları yapmışım kusura bakmayın düzenledim gözüme takılanları, ben bu durumu anlayamadım mantıklı gelen bir tarafı yok tanıdığım, samimi olduğum, her forumda gezdiğim bir durumda yok neden beni seçmişler özellikle sizin forumu kullanarak yada bu forum kapanma açıklamasına ne gerek duyuldu. Şahıs beni afedersiniz salak gibi göstermiş o yazıda senin foruma giriş yolunu bulamaman gerekiyor temanın tema olduğunu 10 yaşındaki çocuğa göstersen anlar. Keşke daha zeki biri taklit etseydi:)

biraz elim ayağıma dolandı ilk kez yaşadım tekrar sakin bir şekilde okuyunca bazı yazım hataları yapmışım kusura bakmayın düzenledim gözüme takılanları, ben bu durumu anlayamadım mantıklı gelen bir tarafı yok tanıdığım, samimi olduğum, her forumda gezdiğim bir durumda yok neden beni seçmişler özellikle sizin forumu kullanarak yada bu forum kapanma açıklamasına ne gerek duyuldu. Şahıs beni afedersiniz salak gibi göstermiş o yazıda senin foruma giriş yolunu bulamaman gerekiyor temanın tema olduğunu 10 yaşındaki çocuğa göstersen anlar. Keşke daha zeki biri taklit etseydi:)
Çünkü sen okul'dan başka yerde yoksun ... Olay okulun fake'si olan sen.. Site kapandı diye ortadan yok oldu sanıldı.. Onlarda seni izlemiş beğenmiş hoşlarına gitmişsin ki yazını taklit etmeyede çalışmışlar.. Atladıkları şey bence @Destina orada üye .. Şifre unuttum diyorda.. Belkide değiştirdiler :D

Ben olsam oraya giderdim :P

Daha dün açtık açmamızla beraber kaosu çekiyoruz hep ben ya. :D bize bulaşmayı seviyorlar anlaşılan kopamıyorlar. Kıskanmaya devam etsinler. Söz verdim kendime uğraşmıyacam diye o yüzden dikkat ederseniz çok fazla sallamadım eskisi gibi. Ben büyüdüm onlar hala velet kaldı. :p

Site adını yazarım belli zaten'de ben bir kaç isim yazmak istiyorum.. Sevmem ama yazacaklarımı sevdiğim'de vardır'da gıyaben.. Yada boşver sen @Destina ' ya sor o ciğerlerini detaylı tarif ile döker buraya..

Hiç sevmediğim başıma geliyor.. Her yeni açılan yer kaos çekiyor.. Bi durun ya çekmeyin bizi üstünüze.. 😌

Bu konuya son noktayı koyuyorum arkadaşlar. Şimdi bu arkadaş 1 gün içinde kendi kendine mesaj atıp kendisini aklamaya çalışmış. Yazılardaki çelişki ve saçmalıkları bizim fake kediler okusa anlar. Onlardaki beyin bunlarda yok. Kim olduklarını bulduk, hep bize hayrandınız zaten, zamanında bizim bunlara attığımız cümleleri tekrar bize satmalarından kendilerini ele verdiler. Neymiş gerçekler er yada geç ortaya çıkarmış. Yurtdışına bile çıkamayan keko kendisinide İtalyan yaptı helal olsun her türlü numara var bunlarda. Forumumuzu çok sevdin demek ki hasedinden ismine laf ediyon bir de istersen bayıl feriha. :D Sizin forum anlayışınız zaten kıt isimlerinizden belli sahil, kumsal, kalp, yürek, oradayım, buradayım böyle uzar gider. İsimlere bak muazzam beyinleri yaratıcılığa çalışmıyor güzel sanıyorlar. :D Türkiye sınırından çıkamıyorsunuz hala konuşuyor. :D sen hasedinden ortadan ikiye ayrılmaya devam et. Havlaman 3 gün sürer sonra sesin kesilir, sen kendini aklamak için yırtın italyan kardeş. :D bende ingiliz memnun oldum. :D

Ley ley ley kalbim sıkıştı yapmayın kızlar..

İnsanları salak yerine koymak böyle birşey yemeyene ne mutlu.

Dün öğlen 15 sularında bu konuyu ircdeki tartışmanızda görmesi. Sonra kendi sitesinde hiçbir şey yokmuş gibi konu kasması. Kafasında kurup nasıl örtpas etsem diye düşünüp o sırada konu açmak yerine Cressa italyan arkadaşa mesaj atmaması. Aradan geçen 7 saat sonunda 21 suralarında bu İtalyan arkadaşa mesaj atması konuya ss atacağı için hazırlanması ne demesi gerektiğini düşünmesi. Sonunda herşeyi yazıp sabah 10'u beklemesi. İtalyan arkadaş halbuki çok giren biri değilim dediği halde ne hikmetse sabah sözde konuya girip okuyup, 40 yıldır forum sahibini tanıyormuş gibi canımlı cicimli ve bir ton çelişkili yazması, bir de MÜSADEN varsa bu konuşmayı konuda paylaşmak istiyorum deyip, kendinden paylaşabilirsin yazmayı unutup daha kendi kendine onay vermeden konuya atması. Bizde bunu hep beraber yiyoruz arkadaşlar fıkra bu kadar.

Afiyet olsun arkadaşlar..

mesele şimdi anlaşıldı.:) nickimi kullanan şahsiyeti kimse tanımıyor oda kimseyi tanımıyor, ama bu işleri çok iyi bildiği ortada, sizle sanırım önceden sıkıntı yaşamış insan bunlar, öyleki roman yazmış maşallah.:) daha düne kadar temamı diyorsunuz ne diyorsunuz o işte derken aptalı oynayıp hayatında yeni yeni forum kullanıyormuş gibi gösteren bugün ise forumlara eskiden aşina birisi gibi romanlar yazıyor.:) ben sizin forumunuza ilk geldiğim gün sana canım diyemedim @Destina bu o zaman kankası oyun yapıyorlar, bu ne samimiyet.:) bir günde birisine canım diyerek samimiyet kuran insana güvenilmez inanılmaz. Laubali ve cıvık insanlardan haz etmem bu kişidende etmedim.:) italya milanoda doğup büyüdüğünü yazmış iyiki yazmış bizim köydeki kezbanlar bundan daha çok geliştirmişler kendilerini, buda milanonun köyünden olsa gerek daha gelişememiş.:) kanıttan bahsetmiş ama olayı anlamamış biz zaten seninle aynı kişi değiliz taklidimsin neyin katını olacak bu, zaten ben değilsin.:) ben forumokuluna geldiğimde beni bilen görenler benim nasıl yazdığımı neler yaptığımıda gördü biliyor @Dea Dia yazdı kendisine teşekkür ediyorum çünkü beni orada gördü yazı tarzımı biliyor. Hem nickimi hem yazı tarzımı kullanıp sonrada kendimi kanıtlarım diyor peki kime? oranın sahibine burada zaten sizin için aynı kişi denmiş ikinizde farklı farklı kanıtlayın isterseniz daha inandırıcı olur.:) bu konuda birdaha yazmayacağım, basit insanlarla yeterince polemiğe girdim seviyenize yeterince indim. Taklit edilmek güzel oldu teşekkür ediyorum kendisine.:)

mesele şimdi anlaşıldı.:) nickimi kullanan şahsiyeti kimse tanımıyor oda kimseyi tanımıyor, ama bu işleri çok iyi bildiği ortada, sizle sanırım önceden sıkıntı yaşamış insan bunlar, öyleki roman yazmış maşallah.:) daha düne kadar temamı diyorsunuz ne diyorsunuz o işte derken aptalı oynayıp hayatında yeni yeni forum kullanıyormuş gibi gösteren bugün ise forumlara eskiden aşina birisi gibi romanlar yazıyor.:) ben sizin forumunuza ilk geldiğim gün sana canım diyemedim @Destina bu o zaman kankası oyun yapıyorlar, bu ne samimiyet.:) bir günde birisine canım diyerek samimiyet kuran insana güvenilmez inanılmaz. Laubali ve cıvık insanlardan haz etmem bu kişidende etmedim.:) italya milanoda doğup büyüdüğünü yazmış iyiki yazmış bizim köydeki kezbanlar bundan daha çok geliştirmişler kendilerini, buda milanonun köyünden olsa gerek daha gelişememiş.:) kanıttan bahsetmiş ama olayı anlamamış biz zaten seninle aynı kişi değiliz taklidimsin neyin katını olacak bu, zaten ben değilsin.:) ben forumokuluna geldiğimde beni bilen görenler benim nasıl yazdığımı neler yaptığımıda gördü biliyor @Dea Dia yazdı kendisine teşekkür ediyorum çünkü beni orada gördü yazı tarzımı biliyor. Hem nickimi hem yazı tarzımı kullanıp sonrada kendimi kanıtlarım diyor peki kime? oranın sahibine burada zaten sizin için aynı kişi denmiş ikinizde farklı farklı kanıtlayın isterseniz daha inandırıcı olur.:) bu konuda birdaha yazmayacağım, basit insanlarla yeterince polemiğe girdim seviyenize yeterince indim. Taklit edilmek güzel oldu teşekkür ediyorum kendisine.:)
Konu seninle alakalı değil ben daha önceden'de dedim bunlar fake değil siteleri fake.. Kim oldukları hakkında fikrimiz vardı emin olduk.. Ben senide tanımam senide savunmadım.. Salağa yatan insanların zeki olduklarına inandıkları ortamı sevmiyorum.. Biz aslen genel forum değiliz anlattım bunu açılışta.. Genel forumlar yazsınlar 2. Sıraya girişle bizi yine tanır hatırlarlar.. Söyleyeceklerim bu kadar.. 3 günlük siteyiz 4 olacak onların hedefi benim daha ilk girişim.. 2. Sıra.. Yani yazdıklarına bakıyorumda replay'

Bu nasıl fakelik böyle neden bu kişiymiş gibi yazmış sebeb neki ne geçecek eline bişeyler anlamak bulmak için mi?

Aman aman bizden uzak durun her kimseniz :-)

Konuyu tam anlamadım da bu forum sahilini yeni görüyorum. Bu da Okyanus kalbine mi ait ki? Okyanus ile Sürmenaj yeni iki nick mi açmış bu defa da Xenforo’ya mı girişmişler?

Bu konu için ayrı bir açıklama yapacağım daha öncede yazdım konu içinde satır arasında bu konu muhabbet çok başka ve farklı.. Kendim teknik kişilerle görüştüm malum site hakkında.. Şuan' bu konu kapalı dediğim gibi açıklama yapılacaktır iletişim bekleniyor..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt