Charismax EsoEs Katılım 3 ay 6 gün Mesajlar 1,849 Tepkime puanı 1,116 Yaş 36 Konum A Kalite 24/4/25 #1 @JS_ Konusunu açsam mı açmasam mı acısı tazedir dedim.. Acılar duygular paylaşıldıkca hafifler.. Anne yokluğunun yerini hiç bir şey alamaz.. Allah Rahmet Eylesin Anneciğinin mekanı cennet olsun.. Kalan sizlere sabırlar diliyorum..
@JS_ Konusunu açsam mı açmasam mı acısı tazedir dedim.. Acılar duygular paylaşıldıkca hafifler.. Anne yokluğunun yerini hiç bir şey alamaz.. Allah Rahmet Eylesin Anneciğinin mekanı cennet olsun.. Kalan sizlere sabırlar diliyorum..
İlkiz Katılım 2 ay 27 gün Mesajlar 1,689 Tepkime puanı 704 Konum Yıldızlardan 24/4/25 #2 Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun.Çok zor bu acı iyi biliyorum Allah sizlere sağlıklı ömürler versin.
Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun.Çok zor bu acı iyi biliyorum Allah sizlere sağlıklı ömürler versin.
VaNeSSa Katılım 3 ay 1 gün Mesajlar 1,206 Tepkime puanı 311 Konum Pastırma Diyarından.. 24/4/25 #3 Allah rahmet eylesin. Sabırlar Diliyorum..
Jayus Katılım 13 gün Mesajlar 58 Tepkime puanı 73 Konum Tımarhane. 24/4/25 #4 Allah rahmet eylesin. Başınız sağ olsun.
Destina Katılım 3 ay 6 gün Mesajlar 763 Tepkime puanı 903 Konum TR-GB 24/4/25 #5 Allah rahmet eylesin başın sağ olsun @JS_