Balkabaklı Krep Tarifi (Petulla kungulleshë, Arnavut Mutfağı)

Katılım
2 yıl 2 ay 8 gün
Mesajlar
17,908
Çözümler
1
Tepkime puanı
6,188
Cinsiyet
bPg20e
Ekli dosyayı görüntüle 11962

Malzeme Listesi

  • 2 büyük kabak
  • 2 yumurta
  • 2 yeşil soğan
  • 250 gr un
  • doğranmış peynir
  • tuz ve karabiber
  • maydanoz
  • kabartma tozu

Yemeğin Yapılışı

Adım1

Kabakları rendeleyin ve tuzlayın.

Adım2

10 dakika sonra fazla suyu iyice boşaltın.

Adım3

Kıyılmış soğanı rendeleyin, ardından peyniri, yumurtayı, maydanozu, unu, kabartma tozunu ve biraz biberi ekleyin.

Adım4

Bütün bu kütleyi iyice karıştırın ve tavada kızgın yağda kızartın.

Adım5

Krepleri hazırlayın ve fazla suyu boşaltmak için peçetelere koyun, ardından rendelenmiş peyniri rendeleyin.

Adım6

Üzerine kaymak veya yoğurt ile servis edebilirsiniz.
 

Benzer konular

Geri
Üst Alt