BALIKLI ÇITIR BÖREK
Ekli dosyayı görüntüle 3257
Hazırlama süresi: 10 dakika
Pişirme süresi: 15 dakika
4 kişilik
Gerekli malzeme:
2 adet Kılıç Çipura Fileto
Yarım demet maydanoz
1 kuru soğan
Tuz, karabiber
2 adet taze yufka
Kızartmak için bolca sıvı yağ
Hazırlanışı
Balık filetoları, kuru soğan ve maydanozu mutfak robotunda kıyın. Tuz, karabiber ekleyip karıştırın. Yufkaları 4 parmak eninde 1,5 karış uzunlukta olacak şekilde şeritler halinde kesin. Uç kısmına 1 kaşık kadar balıklı içten koyup muska şeklinde katlayarak sarın. Kızgın yağda kızartıp sıcak olarak servis yapın.
Ekli dosyayı görüntüle 3257
Hazırlama süresi: 10 dakika
Pişirme süresi: 15 dakika
4 kişilik
Gerekli malzeme:
2 adet Kılıç Çipura Fileto
Yarım demet maydanoz
1 kuru soğan
Tuz, karabiber
2 adet taze yufka
Kızartmak için bolca sıvı yağ
Hazırlanışı
Balık filetoları, kuru soğan ve maydanozu mutfak robotunda kıyın. Tuz, karabiber ekleyip karıştırın. Yufkaları 4 parmak eninde 1,5 karış uzunlukta olacak şekilde şeritler halinde kesin. Uç kısmına 1 kaşık kadar balıklı içten koyup muska şeklinde katlayarak sarın. Kızgın yağda kızartıp sıcak olarak servis yapın.