Foruma Üye Olmadan, Konu açamaz, Yorum yapamaz ve Üyelerimizle Etkileşimde Bulunamazsınız. :)
Üye Ol!Söylenmezleri söyleyen birisi olarak ima ediyorum ama anlaşılmıyor sanırım.. Beni zıvanadan çıkarıp ortamı diyarı terk ettirme operasyonu yaptıracaklar ama bu sefer zaman akmayacak stres atamayacağız.. Eninde sonunda son'da coming soon yazısı bizim tarafımızdan yazılacak.. Uzatma maçları severim üst hep öyle geliyor.. Herkes'in anladığı ve bazı kişilerin kendisinin anlamadığı şeyleri yayınlamak benim en iyi yaptığım incelerdir inciler gibi .. Neyse dur bakalım merak ettiğim bişiler var kendiliğinden olacak mıValla kimsenin tipine kolay kolay laf etmem ama tipe bak, özgüvene bak, bir de yaptığı şarkıya bak. Kdmdkdkdk
Kimse eleştirilemez değildir.. Fazla özgüven insanları hataya teşvik eder.. Belki kefaret bakışı yapan hayalet sürücüyümdür.. Sus sen.. Fiziki dalga geçenlerle arkadaşlarını savunmayan dilsiz şeytanlarıda sevmem ben.. Kim durduracak beni hadi durdursunYok dediğim gibi fiziksel özellikler dışında mesleki laflarına karışmam ama insanların dış görünüşünede laf edilmesi hoş değil, bunu durmadan yapan bir aciz kişilik var onunda karşısında durdum seninde dururum. Diğerlerine karışmam. Ama bu videoda harbi bi dön aynaya bak arkadaş birde yaptığın şarkıya bak kızıda almış yanına sanırsın brad pitt.O yüzden tipe bak dedim fiziki yönünü eleştirmedim şurası şöyle böyle vs diye. Fazla özgüven iyi değil onu anladık.
![]()
Kızı kesiyon tabi gebeş kablumbağa bakmıyonSarıyor bir yerden sonra şarkı da klip nedir aga be