Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Foruma Üye Olmadan, Konu açamaz, Yorum yapamaz ve Üyelerimizle Etkileşimde Bulunamazsınız. :)
Normal
Ben zaten düşman yetiştirildim .. 11 12 yaşların da cemaatler vardı bodrumlar da ilahi okuduğunu sanıp zikir çekenler .. Buralara baskınlar olurdu kapatılırdı ama insanca baskınlar değil.. Bize para üstünde olan kabartmayı bile günah bildirdiler.. O zamanları istanbul çok gördü .. Sonradan babam ankara balıkesir gibi illere gitti o zamanın popüler bir siyasisi vardı bak 60 lar değil 90 sonları ve 2000 başlarında hala istanbul da bazı evler vardı.. Bize okullar da atatürkü anlatırlardı ama öğretmenler bile kendi yorumunu katarak kötülerdi.. Bizim olayı çözme olayı benim lise zamanlarımda birde ben ortaokul da istanbul da iken babamın bazı yerlerin sohbetine katılımlarıyla oldu.. Boz kurtculuk bakma sen mhp şuan birlik ama öncesi öyle değildi.. Zaten fetö olayı o zamanlar da çok nüfusluydu