Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Foruma Üye Olmadan, Konu açamaz, Yorum yapamaz ve Üyelerimizle Etkileşimde Bulunamazsınız. :)
Normal
Yunus - Numan - Hızır - Gemi - Balık - Zeytin - DalUzar gider bu nicki gördüğümde..Sözlük konusunu açtım ama kimse tanımıyordur oysa'ki senelerce forumlarda olan birisi.. Meskende sürtüşme sonrası zeytin dalı uzatıyorum bak benimle uğraşamazsın uğraşma pes etmem manasında bir yaklaşım olmuştu öncesinde birbirimizle baya bir uğraştık diye hatırlıyorum... Ayriyetten üyeliğimi sil dedim anında sildin lan Neyse tanımayan gömsün tanıyanda gömsün .. Herkes gömsün asdffdGömmek istemeyen övsün.. Övenler sonra onunla beraber gömülsün ..
Yunus - Numan - Hızır - Gemi - Balık - Zeytin - Dal
Uzar gider bu nicki gördüğümde..
Sözlük konusunu açtım ama kimse tanımıyordur oysa'ki senelerce forumlarda olan birisi.. Meskende sürtüşme sonrası zeytin dalı uzatıyorum bak benimle uğraşamazsın uğraşma pes etmem manasında bir yaklaşım olmuştu öncesinde birbirimizle baya bir uğraştık diye hatırlıyorum... Ayriyetten üyeliğimi sil dedim anında sildin lan Neyse tanımayan gömsün tanıyanda gömsün .. Herkes gömsün asdffd
Gömmek istemeyen övsün.. Övenler sonra onunla beraber gömülsün ..