Forumtagram Genel Forum Sitesine Hoş geldiniz!

Foruma Üye Olmadan, Konu açamaz, Yorum yapamaz ve Üyelerimizle Etkileşimde Bulunamazsınız. :)

Üye Ol!

Adsense Reklam

Charismax

EsoEs
Merhaba arkadaşlar. Forumtagram olarak adsense onayını yeni almış bulunmaktayız.. Günümüz şartlarında organik trafiği olmayan spam siteler çok zor şartlarda adsense onayı almaktadır.. Yeni site kısa zamanda organik doğal trafik ve yeni bir sıfır adsense hesabı aktif edilmiştir..

Bazı arkadaşların konularını silmiştim hatırlayanlar konuları silinen arkadaşlar bu politikamız devam edecek ve kopya içeriğin önüne geçilecektir.. Zaten ilgili kişilere bildirim yapıyoruz..

Yayıncı kimliğimiz yeni olduğu için reklamları gizlemeyeceğim biraz kalsın daha sonra kayıtlı kullanıcılara gizleme yapabiliriz..

Hayırlı olsun efenim. :D

Hayırlı olsun ben..
Sağol sen..
Ok yea

Hayırlı olsun evet abi benim bir kaç konum yok olmuştu:rolleyes:. neyse sağlık olsunnn:cii:

Hayırlı olsun evet abi benim bir kaç konum yok olmuştu:rolleyes:. neyse sağlık olsunnn:cii:
Senden önce bildirim atmıştım bazı açılan konular birden fazla sitede olduğu için kaldırılıyor heleki forumdan foruma konu açılımları direk siliniyor..
Ayrıca
Kızlar soruyor
Ekşi sözlük gibi yerlerden naklen birebir alınan konu başlıklarıda siliniyor..
Soru sorma ve sözlük alanları kopyala yapıştır yapılacak yerler değil o yüzden.. Şuan kontrol etmiyorsam bu bir kaç gün sonrada kontrol edilip silinebilir. Zaten ben link atıyorum kaynak olarak alınmayın o konuda var olan popüler bilginin taşınmasına gerek yok bu site için zararlı 😊

Senden önce bildirim atmıştım bazı açılan konular birden fazla sitede olduğu için kaldırılıyor heleki forumdan foruma konu açılımları direk siliniyor..
Ayrıca
Kızlar soruyor
Ekşi sözlük gibi yerlerden naklen birebir alınan konu başlıklarıda siliniyor..
Soru sorma ve sözlük alanları kopyala yapıştır yapılacak yerler değil o yüzden.. Şuan kontrol etmiyorsam bu bir kaç gün sonrada kontrol edilip silinebilir. Zaten ben link atıyorum kaynak olarak alınmayın o konuda var olan popüler bilginin taşınmasına gerek yok bu site için zararlı 😊
Ben onlardan almadım ama amann bir iki konudan zarar gelmezzz abii silinsinn hee :cii:

Anladım abicim yani işi zorlaştırmak bunun adı :cautious:
Olurmu hiç kız.. Emek hırsızlığı ne zaman iş oldu :haha: Sen boşver takıl kafana göre denetimler yapılıyor zaten..
Mucize yede bir eş bul yalnız olmaz öyle tek bırakma çocuğu

Olurmu hiç kız.. Emek hırsızlığı ne zaman iş oldu :haha: Sen boşver takıl kafana göre denetimler yapılıyor zaten..
Mucize yede bir eş bul yalnız olmaz öyle tek bırakma çocuğu
kendi konularımı da mı almak emekten sayılıyor abiii.:unsure: mucize annesinden baska kimseyle oynamaz zaten amcamlarında kedisi var tatile gitmiştik yazlıklarına anlaşamadılar hep tıs tıss:sneaky: zaten operasyon geçirdi abi eşe gerek yok ki ablası burdaa hee abii :hayır:

kendi konularımı da mı almak emekten sayılıyor abiii.:unsure: mucize annesinden baska kimseyle oynamaz zaten amcamlarında kedisi var tatile gitmiştik yazlıklarına anlaşamadılar hep tıs tıss:sneaky: zaten operasyon geçirdi abi eşe gerek yok ki ablası burdaa hee abii :hayır:
Kendinize ait konulara dokunulmaz.. O belli oluyor algoritma var .. Kendim birebir bakıyorum ama yardımcı bir panel ile kaynağını ayriyetten buluyorum boş olursam..
Ablasınında ileride eşi olacak :) Allah kısmetini nasibini güler yüzün hürmetine yazsın :)

Kendinize ait konulara dokunulmaz.. O belli oluyor algoritma var .. Kendim birebir bakıyorum ama yardımcı bir panel ile kaynağını ayriyetten buluyorum boş olursam..
Ablasınında ileride eşi olacak :) Allah kısmetini nasibini güler yüzün hürmetine yazsın :)
şimdi kimseyi istemiyorum abicim böyle rahatım ne trip çekiyorum ne baska birşeyler sadece mucişim var onunla vakit geçirmek çok güzel geliyor ve yetiyoor kii :M:

Bu alana bir cevap yazın...
Geri
Üst Alt