- Web sitesi
- forummeskeni.com
- İsim
- CHRS
- Memleket
- Neresi?
- Meslek
- IzdırapÇI
İnternet ortamında bulup indirdiğiniz cs adobeler yüklenme sorunu veya indirme sorunu çıkardığından.. serial crack hack ile forummeskeninde paylaşıma açılacaktır...
Crack hacklemesi yaparken windows kullandım tabi yazılımı linuxta list'ledim Allah sizi bildiği gibi yapsın hacklenmiş programı hackleyip kendi yazılım kurallarını ekledim virüsü pc yedi olsun kaçakcılık yapanların kaçak uygulamasını hacklemek vatandaşa amme hizmeti olsa gerek.. .. bugün ilerleyen saatlerde temiz kurulum portable olarak işiniz görülsün diye paylaşıcam.. Testleri bitsin..
Bitti Link paralelliği için site içindeki Konumuz..
Crack hacklemesi yaparken windows kullandım tabi yazılımı linuxta list'ledim Allah sizi bildiği gibi yapsın hacklenmiş programı hackleyip kendi yazılım kurallarını ekledim virüsü pc yedi olsun kaçakcılık yapanların kaçak uygulamasını hacklemek vatandaşa amme hizmeti olsa gerek.. .. bugün ilerleyen saatlerde temiz kurulum portable olarak işiniz görülsün diye paylaşıcam.. Testleri bitsin..
Bitti Link paralelliği için site içindeki Konumuz..
Adobe Photoshop Tıkla Çalıştır Kurulumsuz - Photoshop Cs6
Portable sürümü sadeleştirerek direk tıkla çalıştır kullan şeklinde bir uygulama haline getirildi.. Zaten var olan kırık seriali kaldırılıp minimum gereksinimlerin karşılayacağı şekilde düzenlendi.. Linux çekirdek'de Kodlaması değiştirilip Windows ortamında denenmiştir.. Virüs taraması temiz...
forummeskeni.com