2022 bahar ve yaz ayları renkleri belli oldu!

Katılım
2 yıl 3 ay 6 gün
Mesajlar
17,990
Çözümler
1
Tepkime puanı
6,196
Cinsiyet
bPg20e
2022_bahar_ve_yaz_aylari_renkleri_1645535732_2587.jpg

  • Very Peri;
Very Peri


Bu yıl Pantone ters köşe yaparak kendi özgün rengini üretti. Kırmızının alt tonuyla mavinin buluştuğu morun bu formu, renk sistemi tarafından "Mavinin sadakatini ve sabitliğini, kırmızının enerjisi ve heyecanıyla harmanladık" ifadeleriyle duyuruldu. Oldukça dikkat çekici bir izlenim oluşturan Very Peri, önümüzdeki bahar aylarında daha fazla talep edilip diğer renkleri kıskandırabilir.
9I80p_1645532008_5777.jpg

  • Innuendo;
Innuendo


Innuendo


Bu yıl bir anda enerji yüklemesi yapan bir pembe tonuyla karşılaşacağız. Bu rengin parlak dokusuyla bahara yolculuk yapabiliriz. Cesaret ile göz göze getiren 'Innuendo' pembesini tercih ederken tedbirli davranarak elbise, etek, trençkot gibi büyük kıyafetlerin nötr tonlarıyla denge sağlanabilir.

  • Coral Rose;
Coral Rose


Coral Rose

Çok az insan tarafından tercih edilen turuncu rengi bu yıl trendler arasında gardıropların gönlünü almak için kolları sıvadı. Pantone bu sene çiçekler ilham alarak baharı koklatan bu tatlı turuncu rengini elimize sundu.
  • Glacier Lake;
Glacier Lake


Glacier Lake

Bebek pembesi ile mavinin pudramsı dokusunu hissettiren 'Glacier Lake' bu baharın en dingin ve serinletici rengi olarak karşımıza çıkıyor. Kuzey Kutbu'nun buz denizlerinden bir esinti kondurur gibi yaz sıcağı için serin bir görünüm sağlayacak.

  • Cascade;
Cascade


Cascade


Serinliğin simgesi haline gelen Glacier Lake renginden sonra açık ve koyu mavinin harmanlanmasıyla doğan 'Cascade' ışığıyla göz kamaştırıyor. Her ne kadar yeşilden çalıyor gibi görünse de altından mavi tonları göz kırpıyor. Yeşil sevmeyenlerin bile radarına girecek olan bu ton soğuk, serin ve tazelik hissiyle podyumlarda adından çokça söz ettiriyor.
  • Popcorn;
Popcorn


Popcorn

Tereyağı sarısı olarak geçen 'Popcorn' tonları bu yıl gardıroplarda yer almak istiyor. Adını trendlere yazdıran bu tonun tatlı bir turuncuyla hareket kazandırılarak gönülleri çalması an meselesi. Tercihlere farklı ve şık bir görünüm kazandıracak Popcorn tonu kendini, bu yılın vazgeçilmez rengi haline gelmeye hazır hissediyor.

  • Harbor Blue;
Harbor Blue


Harbor Blue


2022'ye mavi ve alt tonları damgasını vuracak gibi... Mavi ve yeşilin muazzam buluşmasıyla muazzam bir ton elde ediliyor. Zümrüt yeşilini andıran 'Harbor Blue' yaz aylarında özellikle sahile yakın akşamlarda ön plana çıkıyor.
 
Geri
Üst Alt