2 yıl boyunca soyulduğunu farketmeyen keriz

O ben oluyorum. Şu saate kadar uyutmayan ve kafamın içini kemiren bir durum.
2 yıl boyunca yanımda çalışan kardeşim gibi sevdiğim personelim tarafından itinayla soyulmuşum dostlar. İçimdeki keder ne yitip giden paralara ne aptallığıma... İnsanlığa olan inancımı ve güvenimi kaybedişime kederliyim.
Niye be olm ne istedin yapmadık yani niye niye ya... Bitti yok kimseye ama kimseye ne inanç ne güven. Yok abi pes. Ben pes ettim yok. Sadece rab var.

Charismax

Copyright @ Charismax
İsim
CHRS
Memleket
Neresi?
Meslek
IzdırapÇI
Medeni Hal
O ben oluyorum. Şu saate kadar uyutmayan ve kafamın içini kemiren bir durum.
2 yıl boyunca yanımda çalışan kardeşim gibi sevdiğim personelim tarafından itinayla soyulmuşum dostlar. İçimdeki keder ne yitip giden paralara ne aptallığıma... İnsanlığa olan inancımı ve güvenimi kaybedişime kederliyim.
Niye be olm ne istedin yapmadık yani niye niye ya... Bitti yok kimseye ama kimseye ne inanç ne güven. Yok abi pes. Ben pes ettim yok. Sadece rab var.
Geçmiş olsun friko... Sizin sektör'de bu çok olan bir'şey.. Allah çıkarır küsme mesleğe' devam ..

Bu durumda ne denir bilmiyorum çok geçmiş olsun. Kimseye bu şekilde güvenmeyeceksin babamın oğlu değil ki kardeşim gibi olsun artık kardeş kardeşe bile ihanet ederken ele ne diyelim

Geri
Üst Alt